Hunden var inlåst när den gravida kvinnan hotades. Sekunder senare.. Vilken hjälte hunden är!

Kasha Marie Weston var gravid i femte månaden när ett gäng killar bröt sig in i hennes lägenhet. Om det inte hade varit för hennes hund hade hon kanske inte levt idag.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

24-åriga Kasha bor i Gravesend med sin pojkvän Aryan och hennes hund Rocky. En kväll hände det som inte får hända: flera män bröt sig in i deras hem med kniv.

kv1

De hade precis gått och lagt sin i sängen, deras hund låg på golvet i sovrummet. Plötsligt började det banka på dörren och Rocky började skälla. De ville inte att Rocky skulle väcka hela grannskapet så de stängde in honom i badrummet.

Kasha tittade ut genom titthålet på dörren men såg ingenting. Tillslut öppnade de dörren, då stormade fyra män in.

kv2

De skrek ”var är pengarna”, men Kasha och Aryan förstod inte vad de pratade om. En av männen tog tag i Kashas arm och drog in henne i vardagsrummet. Sen tryckte han en kniv mot hennes hals. De andra tre började slå Aryan.

Kasha bad männen sluta och berättade att hon var gravid, men de brydde sig inte om detta. Hon var säker på att de båda skulle dö.

kv3

[adsenseCodeOne]

Rocky kände att det var något fel och bröt sig ut ur badrummet. Han sprang genast fram mot männen och morrade aggressivt mot dom. De fyra männen blev rädda och sprang ut ur bostaden, med Rocky tätt efter.

Aryan skyndade sig fram till sin flickvän för att se att hon var okej, sedan rusade han ut efter hunden. Där ute hittade han en av männen och tillsammans med Rocky kunde han hålla kvar honom tills polisen kom.

kv4

Efter händelsen följde Rocky varje steg Kasha tog, som om han ville skydda henne.

Trots att Kasha klarade sig fysiskt oskadd från händelsen fick hon problem efteråt. Två månader innan hon skulle föda fick hon blödningar – och läkarna trodde att det berodde på stress. Hon kunde inte sluta oroa sig för barnet i magen och lämnade aldrig lägenheten utan Rocky.

kv5

Men tillslut föddes deras son, och de döpte honom till Aryan efter hans pappa. Och ingen var gladare än Rocky över den nya familjemedlemmen.

kv6

Mannen som polisen kunde gripa tack vare Rocky och Aryan dömdes senare till tio års fängelse, de övriga tre hittades aldrig. Men Kasha är inte rädd för att de ska komma tillbaka, hon är trygg så länge Rocky finns med dem.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook