Hundens skall väcker föräldrarna – sen inser dom att han räddat bebisens liv

Tack och lov att denna hund var närvarande, annars skulle denna tragedi ha lett till en dödsolycka. Här är en verkligt chockerande berättelse som involverar en fantastisk hund vid namn Duke. Jenna Brousseau med sin nio veckor gamla dotter som heter Harper. Kvällen innan fick hon ta ett samtal, som man som en förälder, aldrig någonsin vill uppleva. Tyvärr fick Jenna fick uppleva detta, men lyckligtvis blev resultatet inte var så tragiskt som det kunde ha blivit.

Tack och lov var Duke närvarande och är verkligen den ultimata familjehunden och utan honom, skulle det ha slutat illa.

Hunden var faktiskt från början en hemlös hund som familjen Brousseau adopterade för 6 år sedan. Han har alltid varit en trogen hund, men just den här natten blev han något alldeles speciellt.

Något hemskt höll på att hända. Harper, barnet, sov i sin säng och började andas oregelbundet. Duke, hunden, sov på golvet i närheten. Duke märkte av de oregelbundna andningsmönstret , och sedan märkte han att andningen plötsligt verkade upphöra.

Duke stormade in i föräldrarnas rum. Han hoppade på sängen för att väcka dem. Han försökte berätta att något inte var rätt med barnet.

Han sedan försökte han snabbt leda dem in i barnets rum. Harper var nu blå av kvävning. Föräldrarna såg detta och ringde snabbt en ambulans.

Harper klarade sig tillslut! Men utan hunden Duke, är det ganska självklart att hon inte skulle ha varit så lyckligt lottad.

"Om Duke inte hade varit så rädd hade vi bara somnat om. Han är den perfekta hunden, han var menad att bli vår, säger Jenna till WFSB News.

Dela gärna videon med dina vänner på Facebook för att uppmärksamma hunden Dukes hjältedåd!


Dela på Facebook