Annons

Hundfrisör gripen efter att ha brutit svansen på en servicehund för att hon ''inte ville sitta still''

Annons

När du tänker på det, finns det inga andra djur som binder bättre med människor än hundar. Dessa ädla varelser har visat sin kärlek och lojalitet gentemot människor genom åren och de är fortfarande människans bästa vän. Deras intelligens gör dem lämpliga för att vara servicedjur som hjälper personer med vissa funktionshinder. De används också som terapihundar som hjälpt många individer att göra sitt liv till det bättre.

TT är en 8-årig tysk schäferhund som arbetar med en funktionshindrad veteran som lider av PTSD. Denna hund är den sötaste hunden någonsin, men nyligen gick hon igenom något som lämnade henne med en bruten svans och ett krossat hjärta, skriver kplctv.

TT togs till Groomingdales Pet Spa i Satellite Beach där hon skulle trimmas. Tyvärr blev hon slagen och behandlad med respektlöshet. Anledningen till att den 37-årige medarbetaren James Cordell Doughty Suthann gjorde den här grymma handlingen var att hunden inte satt still. Mannen greps och åtalades för djurplågeri.

Händelsen fångades i butikens övervakningskamera, där Suthann tydligt kunde ses slå TTs huvud våldsamt, varefter han grep tag i hennes svans och lyfte upp henne från golvet. Det stackars djurets svans bröts och måste amputeras eftersom veterinärerna inte kunde göra något på grund av skadans allvar. Grymheten fortsatte genom att Suthann slog hunden med badslangen på huvudet.

"Videon är så stark att jag inte kommer att lägga upp den på Facebook, men lita på mig när jag säger att det är en av de svåraste sakerna jag någonsin har tittat på av 39 år i tjänsten på grund av det fruktansvärda och grymma sättet djuret behandlades", skrev Sherrif Wayne Ivey från Brevard County Sheriff Office på Facebook.

TT försöker nu återhämta sig från den traumatiska upplevelsen hon gick igenom.

Salongens ägare visste inte vilken sorts person Suthann var. De var också mycket ledsna efter att de har sett klippet.

Klippet kan du se nedan (vi vill varna för starka bilder): 

Annons