Annons

Hundvalpen avslöjar plötsligt sin favoritfrukt – nu har otroliga klippet setts av över 15 miljoner

Annons

Enligt sin matte, är Ramsey en mycket speciell hund. Han är en valp som älskar att kommunicera med sina mänskliga ägare på ett mycket ovanligare sätt än andra hundar.


Den här lilla Huskyn skäller och ylar inte som alla andra hundar gör. Nej, han låter som om han använder människospråk när han talar! Du kommer att bli förvånad över att höra hur det låter när du lyssnar på videon själv. Då han krupit upp i mattes famn, låter han precis som ett litet barn.


Hans matte skrattar och skrattar när Ramsey fortsätter med sitt pratande. Hon kämpar med att hålla sig för skratt, men vi vet hur svårt det måste vara för henne. Hon försöker anstränga sig lika mycket som vi för att försöka förstå vad det är Ramsey vill säga henne. Har du någon ide?

Vissa människor säger att han låter som om han ber om en banan, men vilken valp vill ha en banan att äta? Han kanske ber om en godis eller sin filt. Vi kanske aldrig får reda på det!

Vi är definitivt avundsjuka på hans matte. Hon kommer aldrig att ha tråkigt med Ramsey vid sin sida. Vi älskar alla att prata med våra husdjur när de följer oss i hemmet. Men, den här matten får verkligen svar på tal från sin hund!

Det finns inte en chans att du kan se hela videon utan att skratta. När vi behöver få oss ett skratt, kommer detta att vara vårt förstaval hädanefter!

Annons