Annons

Husse ligger i koma och hunden ska ta farväl – då tittar hon närmare och upptäcker det ofattbara

Annons

Den hjärtskärande ögonblicket en hund fick säga adjö till sin ägare har blivit viral.  

33-årige Ryan Jessen från USA trodde bara att han hade fått en rejäl migrän. Men det var dödligt allvar. Han hade fått en stor hjärnblödning som skulle ta hans liv. Hans trogna följeslagaren, en hund som heter Mollie, var bland dem som samlats vid hans säng för att säga adjö till honom på sjukhuset.

Hans syster, Michelle, har lagt upp videoklippet på Facebook. Hon skrev:

"Sjukhuset gjorde en så fin sak för oss och lät oss ta med min brors hund in för att säga "hej då", så att hon visste varför hennes husse aldrig kom hem någon gång. Om du känner min bror så vet du hur mycket han älskade sin hund. (Så många har frågat – han trodde han hade en migrän, men det var en stroke.)

De tror att den orsakades av högt blodtryck, och det spekuleras om det kan bero på att han drack spå mycket energidrycker. TACK till alla för ert stöd, men jag kommer inte svara mer nu. Vi är djupt berörda och känner oss ödmjuka över alla andras berättelser, deras sätt att dela vår sorg och vänligheten så många visat. Oroa er inte för hunden! Vi behåller henne! Hon är en del av familjen."


Hon skrev sedan en annan status där hon berättade att en 17-årig pojke i Kalifornien som desperat behövde ett nytt hjärta, skulle få Ryans. "Lika sorgligt som det är att förlora Ryan, lika starkt känns det att veta att det hans hjärta kommer ge så mycket glädje till mottagarens familj. Jag önskar att Ryan fick veta hur stor skillnad hans hjärta gjorde för den unge mannen."

Här tar hunden Mollie farväl av sin älskade husse.

Hunden är människans bästa vän, den här videon är ytterligare ett bevis på det! Dela gärna detta till familj och vänner om du håller med. 

Annons