Annons

Husse sjunger en vaggvisa för att få sin katt att somna - titta nu på kattens reaktion

Annons

Om du någonsin har ägt en katt, vet du att de älskar att prata. 

Vi kan visserligen inte direkt översätta det som de försöker att säga till oss, men vi har inget emot det heller. Många katter svarar till och med på de ord och kommandon som vi säger som om de vet vad det var som sades. De fortsätter ändå att prata med oss som om de är i den bästa konversationen någonsin.

En katt har nyligen blivit helt viral tack vare sin gulliga video, den pratar inte bara med sin ägare, utan den älskar att medverka i sångduetter!

En katt som sjunger? Det stämmer! denna katts vokaler slår undan alla popstjärnor som rivaler. Någon borde ge ett skivkontrakt till denne gulleplutt!

Katten heter Sammy och hans ägare, Anthony Klein älskar att spendera all sin lediga tid med honom. Den gulliga orangea katten är extra känd för att vara väldigt pratglad, och dennes unga ägare älskar att mysa och leka med Sammy, som han också anser är hans bästa vän.

En dag när han lekte runt med sin katt, märkte han att Sammy gillar att sjunga! Det är inte bara att Sammy älskar att sjunga själv, utan han sjunger gärna med i de olika låtar som hans kärleksfulle ägare sjunger. Denna katt tar "avsluta varandras meningar" till en helt annan nivå! Det är tydligt att denna katt och dennes ägare har ett band som inte liknar något annat.!

Tack och lov för oss, spelade Anthony in den roliga scenen så att han kan delade denna glädjefulla katt- och människa duetten med andra!

Men vilken låt valde dessa två att sjunga för sin video? Ingen annan, utan den klassiska "Twinkle twinkle Little Star" (Blinka Lilla Stjärna) där alla känner till låttexten, inkluderat Sammy! Fastän Sammy är väldigt sömnig, och verkar ha blivit störd från sin tupplur i solen, vill han fortfarande inte missa sin chans om att uppträda i denna roliga duett med Anthony.

Videon blev självklart viral, och människor runt hela världen prisar denna katt och dennes ägare för deras otroligt gulliga duett. När du ser det hela själv, kommer du direkt att bli kär i katten. Du kan titta på den gulliga videon nedan.

Annons