Husse tror att hans ”geniala” plan ska hindra katten från att väcka honom, men håll nu koll på kattens lösning

Katter kan vara riktigt smarta djur! Ena stunden så är de hur mysiga som helst och man kan ligga och kela med dom hur länge som helst, men nästa stund sitter du bara och förundras över deras busiga och underbara upptåg.

Det var därför den här ägaren beslutade sig för att sätta stopp för sin, som ofta öppnade dörrar på egen hand. Husse vaknade ofta på natten när katten Mulder återigen listat ut hur man öppnar olika dörrar, som en människa!

 Så med en hink vatten och en kamera, satte därför husse upp en lysande plan. Han placerade baljan med vatten direkt under sovrumsdörren och väntade på att Mulder skulle hoppa upp på dörrhandtaget och svinga upp dörren på vid gavel.

Han hoppades att Mulder skulle bli rädd av vattnet och av den anledningen låta bli att öppna dörren.


Vatten brukar inte vara katters favorit. Eftersom kattpälsen normalt sett är mycket torr, blir den snabbt genomblöt och förlorar därigenom sin isolerande förmåga.

Men vattnet skrämde inte Mulder från att försöka ändå. Det här tycker jag man kan använda som bevisning för hur intelligenta katter kan vara.

Kolla nu på kattens geniala lösning och dela gärna vidare denna video på Facebook, så att alla dina vänner förstår vilka smarta och underbara djur katter är!


Dela på Facebook