Annons

Hustrun sjunger en sista sång till sin döende make. Titta på den starka videon

Annons

Danielle Gibsons make, Tony, dog den 30 januari i år efter att ha varit allvarligt sjuk i över ett år. Tony var bara 33 år och efterlämnar sig fru och fyra barn. I december 2017, märkte paret att något märkligt höll på att hända med Tony. Han började tappa sitt minne.

"Han var så förvirrad att jag var tvungen att sätta etiketter i rummen i vårt hus", skrev Danielle på GoFundMe, en sida där man kan samlar in pengar för olika ändamål.

Infekterad av galna ko-sjukan

"Vi försökte få en diagnos i flera månader, men ingen kunde lista ut vad som hänt med honom. Lyckligtvis lyckades läkare på Vanderbilt University Medical Center i Nashville diagnostisera honom med CJD (en mänsklig typ av galna ko-sjukan)"

CJD är en förkortning för "Creutzfeldt-Jakobs sjukdom" och är en mycket sällsynt sjukdom. Du kan smittas genom smittad vävnad, såsom att ätit smittat kött. Tyvärr finns det ingen botemedel mot sjukdomen, och de flesta dör inom ett år, skriver Inspire More.

Njuter av sången

Danielle tog hand om sin man tills han blev så sjuk att han var tvungen att bo i ett vårdhem. Där var hon ofta och besökte honom.

När Danielle sjunger hans favoritsång, "Amazing Grace", för honom, får hon genast ögonkontakt med sin man. Sedan stänger han ögonen och verkar njuta av hans hustrus vackra röst.

Glad han behöver inte lida

Danielle har fått donationer från flera hundra personer, totalt över 23 000 dollar för att kunna betala sjukhusräkningar och ta hand om sina fyra barn ensam.

Och trots att hon är förkrossad efter sin makes död, säger hon att hon fortfarande är glad att han inte behöver lida.

"Tony har alltid varit så stark. Han kämpade så mycket. Våra hjärtan är krossade, men vi tröstar oss med att hans kamp är över, säger Danielle.

Titta på den starka videon nedan:

Annons