Annons

Ilskna MC-knuttar ger sig ut på jakt efter mobbad tonårspojke – då möts han av detta

Annons

Mobbning i skolan är ett problem över hela världen. Fler och fler kända sportstjärnor börjar ge stöd till barn och tonåringar via sociala medier där deras historier har blivit uppmärksammade. Men de är inte ensamma, eftersom det finns många anonyma eller organisationer som också finns där för att stödja dessa barn, de kommer att visa dem att de inte är ensamma och fördömer beteendet hos mobbarna framför alla.


Zane Omlid är en ung tonåring från Minnesota, USA. Han blir ofta förolämpad, trakasserad, mobbad och till och med överfallen av några skolkamrater. Skollivet är långt ifrån enkelt, även om hans föräldrar har rapporterat om mobbningen till skolan.

När hans historia blev känd nådde den en grupp av Hells Angels-medlemmar, som beslöt sig för att ta sig en motorcykeltur. Motorcykelgänget som kallas "Syd's Angels Bikers Against Bullies" dök upp vid hans hus. Och de hade med sig någonting som skulle förändra allt.

Reportrar var på plats för att rapportera från händelsen, och i videon nedan får vi se ögonblicket när Zane upptäcker motorcykelgänget.

Motorcykelgänget grundades 2016 och gör allt de kan för att de barn som mobbas ska få känna sig inkluderade och få vara just det. Glada barn.

Gängets ledare och grundare Greg Carson gick fram till Zane och gav honom några inspirerande ord för framtiden.

– Zane, i dag är bara början. Vi älskar dig även fast vi inte känner dig, sa Greg.

Zanes mamma var helt tagen efter mötet med mc-knuttarna. Hon kunde inte sluta gråta.

Det var precis vad Zane behövde efter allt helvete som hänt honom de senaste åren. Nu fick han tillbaka sitt självförtroende och blev mycket gladare.

Greg Carson håller fortfarande kontakt med honom, och nyligen kommenterade han Zanes Facebook-foto med de uppmuntrade orden: ”Looking good kid, looking good”.

Dela gärna denna artikel vidare för att sprida budskapet: Stoppa mobbningen! 

Annons