Ingen förstår varför den räddade kossan råmar – då avslöjas hemska sanningen hos förre ägaren

Vissa människor tror inte att djur känner genuina känslor för sin avkomma, men denna video tycker vi avlägsnar all tvivel i frågan.

När Jay Weiner och Ellie Laks räddade kossan Karma stod och råmade dagarna i sträck, och djurvännerna förstod inte vad som skedd. De hade inte fått reda på att hon nyligen fött kalv, och således separerats från den.


Men Karmas sorgsna råmande var tillräckligt för att Jay och Ellie omedelbart skulle återvända och rädda kalven, och detta klipp skildrar deras rörande återförening.


Jay och Ellie driver The Gentle Barn, en organisation med en gård som är hem åt 170 djur som på något sätt utsätts för plågeri eller av andra skäl behövts räddas. Denna stund, som fångades på film och laddades upp på Youtube 2009, demonstrerar det starka bandet som existerar mellan en ko och hennes kalv, och indikerar på hur komplicerade och känslomässigt kapabla kor faktiskt är.


Se den rörande videon här, och glöm inte att dela den med dina vänner så de också får uppleva återföreningen mellan Karma och hennes kalv!

Vilken fantastisk återförening för Karma och hennes kalv.


Dela på Facebook