Ingen kommer på 9-åringens kalas - då får han ett oväntat, hjärtevärmande överraskning

Gerald Hamilton 9:onde födelsedag började som en sorglig besvikelse ... men slutade med en underbar överraskning.

Det hela började när han och hans mormor, Amelia Lara skickade ut 30 inbjudningar, 12 svarade att de skulle komma och på den stora dagen väntade Gerald ivrigt på besök.

Timmarna gick. 9-åringen väntade och väntade, han ville inte ens skära upp sin tårta – men inte en enda klasskamrat dök upp för att gratulera Gerald.

På grund av flera operationer för att expandera Geralds kranium är han lite efter i utvecklingen jämfört med andra barn i hans ålder. Amelia fick dock snabbt reda på att det som gör honom annorlunda och unik, inte accepterades av hans klasskamrater och deras föräldrar och den hjärtskärande orsaken till frånvaron fick Geralds mormor, Amelia Lara, att skriva ett argt Facebook-inlägg:

”Jag måste ventilera mig nu. Mitt barnbarn, som går i andra klass och har haft minst fem skalloperationer, lär sig långsammare än de andra barnen i hans klass. Hur som helst är han det snällaste och mest sympatiska barn jag känner. Hans mamma skickade ut 30 kalasinbjudningar till klassen. Tolv svarade att de skulle komma.”

kdo

”Klockan 15.00 såg han till att välkomstgåvorna var redo för vännerna, han hade klätt upp sig och var redo att festa loss.

Klockan 17.00 satt han fortfarande där och ville inte skära upp sin tårta eftersom någon kanske skulle komma. När min dotter ringde de tolv föräldrarna för att ta reda på vad som försiggick så svarade de: ”Mitt barn kan inte leka med ert barn eftersom han är för annorlunda.”

Hur ledsamt är inte det, han är nio år gammal och han vill bara ha vänner. Men ingen kom, inga grattiskort, inga presenter. Så, mitt mål nu är att få så många grattiskort som möjligt skickade till min lilla pojke. Du kan skicka det till mig och så ser jag till att han får det… detta krossar mitt hjärta”, skrev Amelia Lara på Facebook innan hon bifogade en adress dit grattiskorten kunde skickas.

kdo2

Inlägget spreds som en löpeld och delades tusentals gånger. Och då svarade Internet. Gerlad hus har blivit översvämmad med födelsedagskort och födelsedagspresenter från hela världen.

– Det spred sig helt galet, säger Amelia Lara till CBS.

En underbar vändning på en ledsam historia, allt tack vare mormorns Facebook-inlägg.

Här kan du se ett videoklipp om händelsen:


Dela på Facebook