Ingen läkare trodde på mamman när hon berättade om hennes sons tillstånd. Men sedan träffar hon den här läkaren..

6-åriga Tyler Saunders från Old Bar, Australien, vred och vände på sig varje natt, skrikande av smärta. Tyler föddes med inflamerade eksem över hela kroppen. Eksemen gav lilla Tyler extrem smärt och ständig klåda som sällan lämnade tyler och hans föräldrar en lugn stund. Hans mamma, Debbie kände sig hjälplös då hon i flera år hade letat efter sonens tillstånd och hon var förbryllad över det faktum att det ständigt blev värre.

1

Alla läkare som de besökte, diagnoserade Tyler med  "atopisk dermatit," en inte så ovanlig sjukdom, men ingen trodde på Debbie när hon berättade om intensiteten i hennes sons tillstånd. Hon filmade honom till och med för att försöka visa graden av hans obehag. 

Hon tänkte att det måste finnas något hon kunde göra för att hjälpa honom. Tylers tillstånd påverkade hans liv såpass mycket att han inte hade någon livsglädje kvar. Han kunde inte sova, han var borta konstant ifrån skolan och när han väl var i skolan blev han retad.

Hans mamma hade försökt med allt, De provade att ha strumpor på händerna, alla typer av krämer du kan tänka dig och fuktiga bandage runt hans kropp. Men inget funkade och Debbie var nästan redo att ge upp innan hon fick hjälp av denna läkarens information på nätet.

2

Dr Richard Aron är en hudläkare från Sydafrika som är en dermatit specialist. Via ett online-möte, så föreslog Dr. Aron en salva som kombinerar lotion, kortikosteroider och antibiotika. Debbie kände sig hoppfull och köpte de olika ingredienserna, hon spenderade runt 400kr  totalt, men hon hade aldrig kunnat gissa att resultaten skulle bli så dramatiska.

3

Efter bara två månader, hade Tylers eksem försvunnit helt, mjuk och frisk hud hade ersatt det. Det var som ett nytt liv för Tyler. Han kunde äntligen leva sitt liv utan smärta och klåda och äntligen kunna göra vad han vill, som t.ex. dansa som är en av hans favorit hobbies.

4

Han säger att efter han fått en licens så vill Tyler börja med streetdancing och han säger också att pengarna han kommer tjäna ska han skänka till en organisation som hjälper barn med hudsjukdomar. Hans föräldrar kan inte bli lyckligare och är så enormt tacksamma att Dr.Aron fanns där och kunde hjälpa deras son.

5

Detta leende är tillräckligt för att bevisa att du ska aldrig ge upp hoppet, speciellt om du kämpar mot en kronisk sjukdom. Vilken fantastisk förändring!

Här har vi även en video som visar Tylers fantastiska förändring! DELA gärna vidare detta för att sprida information till andra föräldrar om att det alltid finns hopp!