Annons

Ingen ser svårt skadade kvinnan i diket – då dyker främmande hunden upp och gör det ofattbara

Annons

36-åriga Shannon Lorio från USA fick uppleva mer dramatik på en dag än de flesta gör under en livstid. Efter ett bråk med sin sambo råkade hon köra av vägen i en skarp kurva. Hon hamnade i diket och kunde inte röra sig på grund av de svåra skadorna.

Ingen kunde se henne då hennes bil hade åkt rakt in i skogen.

Men en stund efter kraschen kände en närvaro alldeles intill. Någon som andades på hennes ansikte.

– Jag hade skrapsår överallt och jag förlorade mycket blod. Det kändes som att tiden stod stilla då det var på en avlägsen plats. Ingen bil körde förbi, ingen kommer förbi för att hjälpa till, förrän en stor hund dyker upp från ingenstans, berättar Shannon för tv-programmet Heroes Among Us.


En herrelös hund hade kommit ut ur skogen och hoppat på baksidan av hennes bil. Han började sedan slicka hennes blodiga ansikte och rykte och drog i hennes till synes livlösa kropp. Han släpade Shannon över 30 meter tillbaka till vägen. Det är då ett fordon fick syn på henne och hon kunde ringa sin man för hjälp.

– Den här hunden gjorde allt. Jag tror ärligt talat i mitt hjärta att om inte han hade gjort det han gjorde hade jag inte varit här idag. Jag tror faktiskt att jag hade dött, berättar 36-åringen.


Shannon drabbades av en hjärnblödning, men hon behövde inte operera sig. Hon kommer ihåg när hunden räddade hennes liv och tror att hon inte skulle vara här om det inte vore för hunden. 

Nu tränas hunden för att bli certifierad som en räddningshund, eftersom att det verkar vara hans kall. 

– Han räddade mitt liv utan någon som helst träning. Tänk då vad han kan åstadkomma om han tränas., säger Shannon och tillägger:

– Personligen så tror jag att alla hundar är hjältar.

Titta på denna otroliga berättelsen nedan. Den här händelsen berörde mig på djupet. Den hemlösa hunden sprang fram och förstod vad han behövde göra för att rädda Shannons liv. Dela gärna för att visa andra vilka fantastiska djur hundar är.

Annons