Ingen ville ha katten med ''konstiga ansiktet'' - titta nu på förvandlingen som chockar alla

Kattungen Keta hittades på gatorna i New York i slutet av oktober och fördes snabbt till ett djurhem i staden som aldrig sover.

Men eftersom Keta hade en enorm tumör på vänster sida av ansiktet, trodde personalen att hon skulle tvingas avlivas, skriver Animal Channel.

Katten med namnet Keta ska inte ha varit med än 10 månader gammal när hon placerades på djurhemmet. Det var ingen som ville ge henne en andra chans. Personalen trodde att vårdunderhållet skulle vara för högt, de att hon skulle behöva avlivas. 

Lyckligtvis behövde det inte komma så långt.

Ketas historia uppmärksammades av Kristin Livan, som är vice ordförande på djurrättsorganisationen Unwanted NYC Pets (oönskade djur i New York). Som namnet antyder tar djurorganisationen hand om djur som ignoreras av andra människor och ser till att de får en ny chans i livet.

De tog ansvaret och startade en insamling för att täcka kostnaderna för en operation. Det tog inte lång tid innan organisationen hade råd att med den nödvändiga operationen.

Redan före operationen var det en svår uppgift att ta hand om Keta. Eftersom tumören var placerad på en stor del av hennes ansikte, hade den stackars kattungen svårt att äta, se och till och med andas gick inte utan svårigheter.

Operationen var omfattande och komplicerad. Men efter bara 5 dagar kunde Keta använda sitt vänstra öga samt äta och dricka helt utan bekymmer!

Nu har Keta adopterats av en vänlig familj i New York och mår alldeles utmärkt. Förvandlingen är onekligen enorm!

Dela gärna detta vidare för att sprida katten Ketas fina förvandling!

Dela på Facebook