JAG VILL INTE LEVA LÄNGRE! - Läs mammans budskap om mobbning som berör tusentals

Igår lade Sularpsfarmen upp ett inlägg om mobbning som har delats över 30.000 gånger och har mer än 20.000 gillningar. Läs mammans historia om hennes son som begick självmord på grund av mobbning.

Här är inlägget i sin helhet:

alskardi4

JAG VILL INTE LEVA LÄNGRE! Klockan är runt 17 tiden och Agneta har precis slutat jobba för dagen. Varje torsdag brukar hon stanna och handla på vägen hem men ett uteblivet sms från sonen Alexander får henne att köra hem direkt. En konstig känsla möter henne när hon vrider om nyckeln i vredet, ljudet från stereon, tvn och datorn är som bortblåst. Hon stiger in i hallen och ropar " Alex, Alex är du hemma?" men får inget svar... Pulsen stiger och hjärtat slår nu dubbelt så fort. Agneta går nu runt och tittar igenom alla rummen i huset men hittar inte sonen, (hans skor stod i hallen) och nu får hon verkligen panik.Den vanligtvis glade Alexander har på senare tid känt sig "nere" och inte velat gå till skolan. Agneta bestämmer sig för att ringa sonen och hör nu hans telefonsignal från hallen och för en kort stund får hon hoppet tillbaka. Den ringande telefonen leder henne till "klädrummet" , hon öppnar dörren och där hittar hon Alexander! -Jag har aldrig skrikit så högt i hela mitt liv berättar hon för mig! Sonen hade alltså begått självmord och hängde i en snara runt halsen! En mammas värsta mardröm, det som ALDRIG skall få hända har alltså hänt! Ännu ett liv i den yngre tonåren har alltså släckts alldeles alldeles för tidigt.

Det här är resultatet utav all mobbning som sker runt om i skolorna i Sverige. Så här blir det när vi vuxna inte sätter ner foten och säger ifrån. Det här är resultatet när vi hestar våra barn mot varandra, när märkeskläder köps in i tidig ålder och skapar klass skillnader i klassrummen! Det här är resultatet när man ser sina egna barn som slags helgon som aldrig gör fel.

Hade ni sett hur en gråtande Agneta berättar om hur hennes familj blivit ett offer för mobbningen så kan jag lova att hon hade fått varenda en utav oss att gråta!

Det här är hemskt, det här är fruktansvärt, det här är en KATASTROF!

Vad säger man till Agneta i det här läget?

Jag har fått ok från Agneta att skriva om det här, namnen är påhittade.

Därför vill jag här och nu uppmana alla att tänka på vad vi lär ut till våra barn!

Mobbning är ett stort hot mot hela samhället, se nu till att stävja det! Och nej mobbning syns inte alltid, det kan ske i det tysta. Visa civilkurage (och mod), agera när du ser eller märker att någon blir utsatt för mobbning.

Glöm inte att ta hand om varandra innan det är försent.

Jag får aldrig tillbaka min son men vill heller inte att någon annan familj skall gå igenom det jag har gjort, skuldkänslorna är enorma! (Agnetas ord)

Kärlek , tillit och förståelse ? ? ?

//Bröderna på Sularpsfarmen"

Vi på Viralking står upp mot mobbning. Om du också gör det får du gärna hjälpa oss att dela detta.

Dela på Facebook