Jimmy Kimmel frågade en riktigt enkel geografi fråga, och dessa människor misslyckas ändå

Amerikanerna har ett rykte utomlands för att vara lite isolerade, och då säger man det på ett snällt sätt. Kanske är det en brist på nyfikenhet, utbildning eller att befolkningen hela tiden hör att USA är "bäst i världen" men av någon anledning finns det en häpnadsväckande brist på kunskap om världen som helhet, och inget illustrerar detta bättre än när Jimmy Kimmel ber folk att namnge ett land på världskartan.

Det var inget speciellt land som Kimmel frågade de här personerna från Los Angeles att peka ut. De blev inte ombedda att peka ut São Tomé och Príncipe på kartan. De bad personerna att peka på något land, vilket som helst av världens 193 länder. Några behövde påminnas om att Afrika är en kontinent, medan andra inte ens kunde hitta USA. En kille trodde att Alaska var Grönland. 

Lyckligtvis fanns en ung kille där som kunde visa oss att det forfarande finns dem i USA med önskan och förmågan att bry sig om andra länder. Han visade de vuxna genom att kunna namn på länder och platser i en mängd olika nationer.

Se på den roliga videon här nedan och DELA den till dina vänner och familj!


Dela på Facebook