Joel Kinnaman budskap inför valet - starka talet sprids i rekordfart

I ett gemensamt inlägg på Twitter och Instagram uppmanar skådespelaren Joel Kinnaman sina följare att rösta rätt i valet den 9 september.

– Det känns som att det blåser vindar både i Europa och resten av världen, men även i Sverige, som håller på att ta det här landet åt helt fel håll, säger han i ett Instagramklipp.

Med bara ett par veckor till valet kommer nu skådespelaren Joel Kinnaman med en uppmaning till sina följare. I ett uppmärksammat Instagramklipp med hashtaggen #klivintepå, som på mindre än ett dygn fått drygt 360 000 visningar, tillsammans med hans starka tal har han även klippt in bilder som visar Nordiska Motståndsrörelsen och amerikanska extremhöger-anhängare.

– Det här valet som kommer nu i september, det skrämmer mig väldigt. Ingen ska sticka under stol med att det finns problem, och att vi måste lösa de problemen. Men det finns ett parti, som vill angripa det här problemet på ett helt annat sätt. Genom att skapa en gemenskap genom att skapa en gemensam fiende, säger Joel Kinnaman i klippet.

Se klippet nedan och berätta gärna din åsikt om hans tankar i kommentarsfältet på Facebook!