John Travolta bevisar att han fortfarande kan få damerna att dåna med ikonisk dans från Grease 40 år senare

Tro det eller inte, men "Grease" släpptes ursprungligen för 40 år sedan. Det kom först ut som en musikal i 1978. Det slutade med att bli en film med karaktären Danny Zuko. Denna "bad boy" krossade tjejers hjärtan över hela världen när han blev kär i australiska Sandy Olsson i filmen.


I slutet av en sommar av kärlek trodde Danny att hans älskare Sandy skulle flytta tillbaka till Australien för alltid. Men då överraskade "the Pink Ladies" honom på en fotbollsmatch med Sandy. Danny var chockad och glad, men han försökte spela det coolt. De musikaliska sångerna och dansrörelserna i filmen har varit kända sedan dess.

John Travolta är Danny Zuko igen

Fans av Grease kommer ihåg några av de fantastiska dansrörelserna. I filmen spelas Danny Ruko av John Travolta. Sandy spelades av Olivia Newton-John.

En av de bästa scenerna är på karnevalen där Sandy hoppar ner från lekhuset för att vara med Danny.

För den här scenen ville koreografen hitta något som verkligen var fantastiskt för Travolta och Newton-John att göra i scenen. Resultatet var en dans som kommer att minnas av fans för alltid.

I somras gästade John Travolta "Tonight Show". Det visar sig att det var precis för 40 år sedan som "Grease" hade premiär i New York City. För att hedra jubileet tog Jimmy Fallon upp det. Självklart älskar Jimmys syskonbarn att se Travolta i filmen. De återger även Johns danser!

Medan Jimmy berättade historien skrattade John. Då började John prata om en dans som heter "four orners" som koreografen skapade för den ursprungliga filmen. Så snart Jimmy hörde om det, ville han omedelbart att John skulle utföra det. Till allas förvåning gick John och Jimmy genast till scenen.

När de kom fram till scenen började bandet spela "“You're the One That I Want.” Tydligen är John fortfarande en hjärtekrossare eftersom alla damer i rummet blev galna över hans dans.

Du kan se i videon att John Travolta fortfarande har dansrörelserna som gjorde honom känd för många år sedan.


Dela på Facebook