Katt kidnappar valpar och tar dem till sitt hem. Men anledningen? Mitt hjärta smälter!

De fleta människor tenderar att tro att djur inte har några känslor. Men de kunde ha mer fel. Ta till exempel, Mrs Kitty. Denna katt har inga kattungar, men det hindrar inte henne från att dela hennes moderskärlek till andra små djur. Mrs. Kitty har tagit hand om en kull valpar själv. Hennes ägare, Missy Grant, delade sin vackra historia för världen.

När Mrs. Kitty förlorade sin egen kull, kidnappade hon en grupp av valpar. Eftersom valparna övergavs av deras biologiska mamma. Mrs. Kitty gick fram till dem och räddade dem en efter en. Hon bar dem till sitt hus själv. Hon bryr sig om dem med hela sitt hjärta - och ger dem till och med ett bad!


– Jag antar att Miss Kitty kände behov av att ta hand om dem när hon hörde de gnälla, och särskilt efter att hennes kattungar dog, säger grannen Linda Blackwell i tv-programmet ”It’s a Miracle”, som visades i kanalen Pax 2001.

– Jag såg hur Miss Kitty gick runt på gården med en av de små valparna i munnen. Och Miss Kitty gick tillbaka och plockade upp en till och fortsatte ta med dem tvärsöver gården tills hon hade samlat alla därborta.

– Vi har sett hur katter adopterar andra kattungar och hur hundar kan adoptera andras valpar. Men det är väldigt sällan man ser hur en av dem tar hand om den andra sorten, säger veterinären Andrew Holland som tyckte det var hjärtevärmande att se hur Miss Kitty tog ansvar för de små liven.


Titta på videon nedan för att se Miss Kitty:


Dela på Facebook