Annons

Katten kommer hem efter flera timmar – då inser matte vad grannen har gjort

Annons

Katter är nyfikna djur. De älskar att leka och ibland träffa några nya vänner.

Sådan är fallet för Rex Manning, en bedårande fluffig katt som älskar människor. Rex ägare, Emily Crane, visste att han var den vänskapande typen efter att ha räddat honom som kattunge åtta år sedan, enligt The Dodo.

Rex älskar kärlek och kela med främlingar när han får chansen.

När Rex var gammal, ökade hans nyfikenhet, och Emily skulle låta honom gå ut för att utforska.


”Vid ganska ung ålder, började han be om att få gå utomhus. Jag släppte ut honom genom dörren på baksidan och höll uppsikt från köksfönstret på övervåningen. Jag tror att många människor häromkring blir glada av att se en vänlig katt”, säger Emily till The Dodo.

Rex blev modigare och modigare och hade snart sina egna äventyr i grannskapet.

Hans äventyr tog honom till många platser, bland annat till en av Emilys grannar som bodde i ett rött hus.

Grannarna hade en bra humor för sin lilla besökare och skickade en anteckning till Emily för att låta henne veta att katten hade kommit för att se dem.

Och en dag, såg Emily att Rex kom hem med en lapp som satt fastklämd i halsbandet.

”Hej! Det här är din granne i det röda huset! Vi ville bara att du skulle veta att Rex har utvecklat en märklig kärlek till vårt badkar – och att han smyger in i vårt hus för att sätta sig i det! Alla här i huset är 100 procent okej med det eftersom vi alla älskar Rex väldigt mycket! Vi ville bara att du skulle veta, ifall du skulle undra var han höll hus en dag som denna. DÅ är han förmodligen i vårt badkar. Kärlek, Det Röda Huset.”

”Jag kunde ärligt talat inte sluta skratta när jag läste lappen. Det var så gulligt”, säger hon till The Dodo.

Emily har inte träffat grannarna i det röda huset ännu, men hon skickade tillbaka en anteckning med tillstånd av Rex som tackar dem för att ta hand om honom.

Tveka inte att dela vidare, om du också tycker att detta var en härlig historia med en underbar katt – en historia som fler borde läsa för att få ett leende på läpparna!

Annons