Annons

Killen trakasserar sin dejt – det främlingen går fram och gör då får nu tusentals att jubla

Annons

Det är synd att vi fortfarande behöver hjältar som de två nedan för att hjälpa unga kvinnor nu för tiden. Ibland behöver även den starkaste, mest självständiga kvinnan räddas från en läskig situation.

Tack och lov lärde sig mannen i den här historien sig en läxa, när en främling bestämde sig för att kliva in och läxa upp honom.

Historien delades av en kille i en tråd på ett forum, där man frågat efter sina värsta upplevelser av killar som betett sig som svin. När killen hade suttit på en restaurang för att äta hade han råkat höra en konversation mellan ett par som var på dejt.

Tjejen hade tydligt gett signaler på att hon bara ville få middagen överstökad, och kastade i sig förrätten. Då kommer mannens första högljudda kommentar:

– Ja, nu vet jag i alla fall att du kan svälja eller hur?

Högröd i ansiktet lyckades hon ändå tyst säga åt mannen att det inte var passande att säga, varpå han avfärdar hennes tillsägelse med en handrörelse och säger:

– Äh, lugna ner dig, jag skulle få veta om några timmar ändå.

Uppenbart förolämpad ber hon honom dra åt helvete, varpå mannen kommer med nästa kommentar som lämnar henne likblek:

– Sötnos, jag plockade upp dig, jag vet var du bor.

Mannen som skrivit inlägget hör hela konversationen och är påväg upp ur stolen för att ställa killen till svars när han känner en hand på axeln, och hör en röst som säger, ”Jag har det här”.


Då kliver främlingen in

Rösten tillhör en vältränad man i 50-års åldern som tar en stol och slår sig ned bredvid paret, och slänger fram sin polisbricka på bordet.

Efter det utspelar sig följande scenario:

Polisen: ”Så jag sitter tyst och firar min dotters födelsedag när jag hör klart och tydligt att du hotar den här unga damen, vill du förklara dig själv?”

Killen stammar fram: ”Jag, eh, alltså, du vet..”

Polis: ”Precis vad jag tänkte. Du ser, vi tar allvarligt på sånt så jag funderar om jag ska låta några av mina vänner plocka upp dig.”

Killen: ”Nej, alltså det...”

Polisen: ”Men det skulle störa allas middag, så vad säger du om att du ger mig ditt ID, för jag vill inte att du ska springa iväg, sen går du och betalar er nota... Hela notan, den här unga damen ska inte behöva gå hungrig för att du inte kan bete dig. Eller så kan vi välja alternativ nummer ett. Ditt val.”

Killen: "Nej, nej! Det är helt okej"

Varpå han lämnar över sitt ID och går snabbt bort till kassan. Polisen skriver ned killens information och säger till kvinnan:

– Jag är ledsen, jag hoppas att jag inte inkräktar. Det såg bara ut som att du behövde lite hjälp. Och oroa dig inte, om du vill att jag följer upp det här så låter jag några av mina killar plocka upp honom på vägen hem.

Kvinnan förklarar att hon hade velat lämna dejten för 30 minuter sen, men att killen hade kört henne dit, och hon visste inte hur hon skulle ta sig hem. Polisen skiftar över till sin mjuka röst, och erbjuder henne att komma och fortsätta sin middag med honom och hans familj.

Svinet flyr från restaurangen

När killen kommer tillbaka har polisen skiftat tillbaka till sin hårda röst igen, och ger tillbaka mannens id med en väldigt tydlig uppmaning.

– Här har du... Nu har jag dina uppgifter så jag rekommenderar verkligen att du inte närmar dig eller kontaktar den här unga damen någonsin igen.

Killen flyr därefter från restaurangen, och kvinnan gick över och satte sig vid polisens bord, där hon fick ett klart mycket trevligare avslut på kvällen.

Det är så bra att veta att det finns människor där ute som mannen som berättade den här historien och polisen som ingrep. Vänligen DELA detta med din familj och vänner på Facebook!

Annons