Knarkkungen El Chapo berättar för ISIS att hans män kommer att förstöra dem

Ledaren för Mexikos dödligaste drogkartell, Joaquín "El Chapo" Guzmán, har enligt uppgift hotat ISIS efter att de förstörde en av kartellens paket som skickas till Mellanöstern.

El Chapo skrev tydligen en krypterad e-post till ISIS ledaren Abu Bakr al-Baghdadi och hotar med att förstöra ISIS om de fortsätter att störa hans verksamhet enligt en mexikansk bloggare med stark anknytning till kartellen.

ss3

"Ni [ISIS] är inga soldater. Du är inget annat än f*ttor, " startade mailet. ""Er Gud kan inte rädda er från skräcken av mina män kommer att ta ut på er om ni fortsätter att påverka min verksamhet."

"Mina män kommer att förstöra er. Världen är inte din sak att diktera. Jag tycker synd om nästa ho*unge som försöker störa katellens verksamheten. "

"Jag kommer att få deras hjärta och tunga att slitas ut från dem," avsluta han mailet med.

El Chapo dykte upp som Mexikos topp knarkkung 2003 och anses nu vara den mest mäktigaste narkotika handlaren i hela världen, med en nettoförmögenhet på minst 1 miljard dollar och en räckvidd som överträffar tidigare kokain kungen Pablo Escobar.

De mexikanska kartellerna försöker expandera sin verksamhet i Mellanöstern som till de rika, olje-anslutna affärsmän som har en växande efterfrågan på kokain, ecstasy och andra partybaserade droger, men ISIS har förstört flera drog-transporter för att inte följer Sharia lagarna.

Dela på Facebook