Kommer du ihåg lilla Laura från den populära serien ''Lilla huset på prärien''? Här kan du se hur hon och de andra ser ut idag!

”Lilla huset på prärien” var en älskad tv-serie som fångade våra hjärtan på 70- och 80-talet. Och många kommer ihåg Laura som vi såg hela barndomen - till dess att hon bildade sin egen familj.

”Lilla huset på prärien” var skrivet av författaren Laura Ingalls Wilders med inspiration från sin egen barndom på 1870-talet och 1880-talet. Boken har sålt mer än 60 miljoner exemplar och har översatts till mer än 30 språk.

Serien följer Lauras liv, och regissören Michael Landon lyckades visa ett enkelt familjeliv och förhållandena i ett litet samhälle. Serien mottogs väl av tittare över hela världen. Till och med idag får serien nya fans.

Det är 34 år sedan den sista episoden spelades in, och skådespelarna träffades en dag för att återförenas. Melissa Gilbert som spelade Laura har spelat i många filmer sedan dess, men detta var hennes stora genombrott.

Efter succéstarten på sin karriär gjorde Melissa Gilbert allt för att passa in i skönhetsidealet som odlats i Hollywood genom åren. Hon skönhetsopererade sig i många år på grund av detta men nu har hon satt stopp för det.

– Det finns en mentalitet i Hollywood som inte accepterar kvinnor att åldras eller att gå upp i vikt eller helt enkelt vara sig själva, säger hon till magasinet First For Women, enligt Expressen.

– Jag gick samma väg som så många andra – jag fixade näsan, brösten, använde fillers och Botox, men inte längre. Jag har tagit bort mina bröstimplantat och jag använder mig inte längre av fillers eller Botox eftersom jag är en 53 år gammal kvinna och jag försöker omfamna den här åldersprocessen, säger hon.

Nu vill hon i stället låta sin kropp åldras på naturligt vis!

– Just nu är jag fysiskt utan smärta och hyfsat hälsosam och stark, säger ”Laura” från Lilla huset på prärien, som efter tv-serien haft roller i filmer som Nip/Tuck, The Diary of Anne Frank och Choices of Heart men inte setts på bioduken på tio år.


Melissa Gilbert föddes den 8 maj 1964 i Los Angeles, Kalifornien. Hon började som barnspelare i slutet av 60-talet. Från 1974 till 1984 spelade hon rollen som Laura Ingalls Wilder, dotter till Charles Ingalls. Som vuxen fortsatte hon sin karriär främst i tv-filmer. Från 2009 till 2010 verkade hon som "Caroline Ma Ingalls" i en musikalisk version av "The House on the Prairie".

År 2012 deltog hon i amerikanska Let’s Dance, och hon har också ägnat tiden åt att skriva böcker, bland annat om ”Lilla huset på prärien”! Här kan du se ett klipp från hennes hem och hennes familj från 2014.


Dela på Facebook