Kondoren landar framför mannen – men kolla in när han kramar om mannen som räddade honom

En man som heter Edgardo har blivit en viral sensation efter att en video som visade honom hälsa och krama en stor kondor släpptes. Kondoren kommer till Edgardo och kramar om honom. Han vecklar ut sina vingar så att han kan få en tillgiven kram. 

Denna osannolika vänskap började efter att Edgardo räddade fågeln. Han hittade fågeln i provinsen Neuquén i Argentina. Fågeln hade skadat ett ben och kunde inte flyga. 

Djurälskaren stod inte ut med att se hur mycket fågeln led, och bestämde sig för att hjälpa honom. Han gav honom den behandlingen han behövde, han gav honom mat och framför allt kärlek.

Under den tiden formade de ett band, och det blev tydligt att mannen betydde mycket för fågeln, Men jag tror inte att han var beredd på ett sånt här avsked.

Videon av den fina gesten publicerades på Facebook, och den spred sig i en rasande takt. I videon ser man hur kondoren närmar sig mannen och ger honom en kram, och står sedan kvar för att kela.

Ett magiskt ögonblick! Det är omöjligt att inte bli berörd om när man tänker på en av världens största fåglar kan visa så mycket ömhet.

Se videon här nedan:


Dela på Facebook