Annons

Konstigt ljud kommer från bebisens rum – mamman går in och ser att hon inte är ensam

Annons

Att hundar och barn kan bli väldigt bra vänner är något vi alla vet. Dessa pälsiga djur ser alltid till att deras mänskliga syskon är glada och skrattar och skulle göra allt som står i deras makt för att hålla dem säkra och sunda hela tiden.

Det finns också de föräldrar som inte vill ha husdjur runt om i huset, och det är synd att de inte riktigt är medvetna om vad deras barn missar. Att växa runt en hund ger barnen känslan av skydd och de lär sig att vara kärleksfulla och ansvarsfulla.

När en mamma som heter Kristin Leigh Rhynehart introducerade sitt nyfödda barn till sin adopterade hund, Raven, visste hon att de två skulle passa perfekt, men hon förväntade sig aldrig att Raven skulle bli förälskad i lilla flickan så mycket att han aldrig skulle lämna hennes sida.

Raven adopterades för nästan tio år sedan och han gjorde familjens liv bättre än någonsin.

En dag gick Kristin runt i huset och letade efter Raven. Hon kunde inte hitta hunden någonstans.

Kristin letade i vardagsrummet, på toaletten, i köket och alla Ravens favoritställen men den lilla hunden gick inte att hitta någonstans.

Försvunnen från huset

Kristin blev orolig och började tänka om han lyckats springa ut i trädgården, men inte ens där kunde hon hitta honom.

Kristins dotter, Addison låg och sov i sitt rum och mamman ville inte gå in i rummet och störa henne. Men det var den enda platsen hon hade kvar att leta på.

Sov bredvid dottern

När Kristin öppnade dörren fick hon se en bedårande syn. I sängen låg Addison och sov men bredvid henne låg Raven. Hunden låg insvept i samma täcke och sov sida vid sida med deras lilla dotter.


Kristin kunde inte bara lämna rummet utan att dokumentera den underbara synen. Hon började filma deras söta sovstund och la ut den på YouTube och Facebook. Där blev det storsuccé och över 16 miljoner människor har sett det bedårande klippet.

Underbar video

”Ögonblicket när du inte kan hitta din hund, när du till och med går ut och letar efter honom, och hittar honom sen ligga och ta en sovstund bredvid din bebis”, skriver Kristin till videon.


Kan man känna mer trygghet än så här? Det har vi svårt att tro, och hundens stora kärlek för dottern lyser verkligen igenom i detta klipp.

Se klippet nedan och dela detta med dina vänner om du har en fyrbent bästa vän precis som Addison, eller om du bara önskar att du hade en!

https://youtu.be/Ze3PFsJGuzI - View this video on YouTube That moment you can't find your dog and you even go outside looking for him...only to walk in the house and find him snuggled up in bed next to your toddler. People that say "money can't buy happiness" have never paid an adoption fee. 10 years ago I left a rescue with this little guy and I often wonder...who rescued who? I gave him a home, but he gave me so, so much more. Jukin Media Verified (Original) * For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Kristin Leigh Rhynehart on Friday, July 10, 2015

Annons