Krutgumman går rakt upp på scenen och avbryter Lotta, när hon vänder sig om får hon Liseberg att jubla

När den här krutgumman hastigt rör sig upp på scenen var det inte många i publiken som förstod vad det var som hände, men när hon vände sig om började publiken på Liseberg att jubla.

Det är i programmet "Lotta på Liseberg" som det sker. Programledaren Lotta Engberg är alltid prickfri när hon leder programmet. Men det verkar som att vissa som den här krutgumman ändå blir arga på henne!

Scenen hände förra sommaren när Lotta skulle hjälpa publiken att sjunga med i "Upp och pröva dina vackra vingar". Den äldre kvinnan som kom upp på scenen var iklädd keps, handväska och blommig klänning. Hon verkade mycket irriterad och rörde sig rakt mot Lotta som såg lite chockad ut. 


Men de som blev mest chockade var nog ändå publiken som inte hade någon aning om vad det var som hände. Men det var inte vilken arg krutgumma som helst som kom upp på scenen, det var nämligen buskis-drottningen Siw Carlsson! 

Siw tar inte bara över scenen, hon tar över hela showen. Efter att hon tagit mikrofonen så sjunger hon klassikern "Go Augustina Go". Så som hon rockar loss visar hon att ålder verkligen bara är en siffra! 

Se videon nedan och DELA med dig av det här underbara framförandet!


Dela på Facebook