Kvinna försökte kidnappa bebis på känd semesterort – nu vill mamman varna andra

En brittisk mamma har utfärdat en skrämmande varning efter hennes bebis nästan blev kidnappad av en mystik kvinna på en känd semesterort.

Blaise Deacon från England sade att en kvinna närmade sig henne sent på natten och försökte ta hennes månader gamla dotter av henne på HYB Eurocalas Hotel i Calas De Mallorca i Spanien, uppger Mirror.

Mamman skrev ett inlägg på Facebook för att varna andra föräldrar att vara vaksamma och vara extra försiktiga när de reser med barn utomlands.

”Det värsta som kunde hända, hände oss. Min 23 månader gamla dotter togs nästan ifrån oss!!", skriver mamman på Facebook.

Hon fortsätter:

"En kvinna gick fram till oss vid elvatiden när min dotter satt i mitt knä. Hennes pappa hade gått på toaletten, och kvinnan la sina armar runt henne och sa till oss att hon skulle ta med sig henne! Men jag höll i hårt och min syster sa nej till henne!!!"

"När kvinnan insåg att hon inte skulle få med sig henne, sprang hon därifrån! Jag jagade henne och hon sprang ut från hotellet och in i en bil! Hotellet vägrade ringa polisen, det hela skulle få hotellet att framstå i dålig dager. Då googlade jag spanska telefonnummer till polisen och sen var vi hos dem i nästan två timmar! Nästa dag var vi också hos polisen och tittade på kameraövervakningsbilder. Det här var i Cala de Mallorca på Hyb Euro calas hotel."

"Snälla, var rädda om er på er semester! Vem som helst kan gå in på hotellen! Var extra vaksam! Snälla, dela och gör familjer medvetna om detta!”

Kvinnan som försökte kidnappa Deacon unga dotter beskrivs som att ha blont hår och mörk hud. 

Dela gärna för att varna andra så att alla föräldrar håller sina barn under uppsikt!

Dela på Facebook