Kvinna frågar varför pojke besöker farmor 5 gånger per dag: Får skrämmande svar hon sent kommer glömma

Akutsjuksköterskan Darrien Middleton älskar sin farmor Wilma oerhört mycket, men kan inte vaka över henne hela tiden - om tiden tillät hade hon velat hjälpa henne varje sekund.

Men det visar sig att farmor Wilma redan har en överraskande skyddsängel på jorden.

För två år sedan fick Darriens farmor ett tungt besked.


Det visade sig att hon drabbats av lungcancer. Hon genomgick en tuff operation och fick en del av sin ena lunga borttagen. Sex månader senare blev hon chockad när läkaren gav beskesdet att hon nu hade bröstcancer.

"Två separata cancerformer mindre än ett år från varandra, det har varit en extremt lång två år minst sagt. Hon kämpar hela tiden"

I flera år har Darrien erbjudit sin farmor att flytta in hos henne, så att hon bättre kan hjälpa henne i kampen mot cancer. Men enligt Darrien är Wilma envis och vägrar att lämna sitt hem, där hon hon bott i 38 år.

”Hon älskar sitt hus, sin självständighet, sin trädgård och speciellt sina grannar. Varje morgon klockan sex är hon vaken, gör en kopp kaffe och går direkt ut på verandan,” berättar Darrien.

Darrien medger att många människor inte skulle ha snälla saker att säga om farmor Wilmas kvarter, men det är just i detta kvarter som en stråle av hopp lyser igenom. Wilmas grannars vänlighet vänlighet har varit en sann välsignelse.

Så här skrev Darrien på Love What Matters:

”Jag jobbar heltid på akutavdelningen, och har nattskiftet. Mitt schema är väldigt begränsat, samtidigt som jag studerar på heltid. Vi har inte mycket familj här, så farmor får åka fram och tillbaka till sin behandling varje dag. Det är svårt att kolla till henne så ofta (eller så mycket som jag skulle vilja).

Men det är här hennes fina grannar kommer in i bilden. De kollar henne flera gånger om dagen och har till och med hjälpt till att få henne att åka till cellgifts – och strålbehandlingar. Grannarna är bokstavligen det som håller henne vid liv.

Varje gång jag besöker henne går jag höra från någon; ”Hej Darrien, hur mår Wilma idag?”. Hon känner alla vid namn och de känner och älskar henne lika mycket som jag gör.”

Varje dag kommer sjuårige Caleb för att hälsa på henne och se till så att 78-åringen vaknar från sina tupplurar.

På Love What Matters skriver Darrien att det är uppenbart att sjuåringen har hjärtat på rätta stället. Trots att hans familj inte har någon stor ekonomisk tillgång, har han massor av kärlek att ge. 

Pratar i timmar

”Min farmor är så fäst vid honom och det band de delar är otroligt. Han har inte mycket och kommer från tuffa förhållanden, men du ser att han är uppfostrad på kärlek. Han kan börja dansa från ingenstans, pratar alltid om hur mycket han gillar att gå i skolan och han kan få dig att skratta tills du gråter.

Det här barnet förtjänar all kärlek i världen. Han sticker ut från normen och ger så mycket glädje i allas liv. Jag är så tacksam för honom och den kärlek han har visat min farmor. Jag vet säkert att det har hjälpt under de svåraste dagarna. Han kommer aldrig att veta hur mycket jag verkligen uppskattar honom.

Jag hoppas att han en dag förstår vilken inverkan han har min farmors liv och även mitt.”

Världen behöver höra fler fina historier som den här. Den unge mannen hade förmodligen ingen aning om vilken glädje han sprider.

Dela på Facebook