Kvinna med ångest är trött av andra som inte förstår vad det är - bestämmer sig för att förklara det med ett kraftfullt inlägg

Glöm allt du tror att du vet om ångest. Trots det faktum att så mycket information är tillgänglig om ångest, verkar det fortfarande att människor är förvirrade över vad de som lider av dem faktiskt står inför. En makeup-artist med namnet Brittany Nichole Morefield har modigt kommit fram och öppnat ett fönster i hennes privata kamp, ​​och hur hon beskriver det är skrämmande gripande.


”Ångest är inte bara att ha svårt att hämta andan. Ångest är att vakna upp klockan tre på morgonen från en drömlös sömn för att ditt hjärta rusar. Ångest är att få utslag helt utan anledning. Ångest är att stressa över saker som kan vara eller inte är på riktigt.

Ångest är att ifrågasätta sin tro, ’Hur skulle någon tillåta mig att må så här?’ Ångest är att ringa din syster tre timmar innan hon ska kliva upp för att jobba, hoppas att hon ska svara så att hon kan hjälpa dig att tänkta på någonting annat. Ångest är att duscha klockan två på morgonen. Ångest är att ditt humör svänger på bara några minuter. Ångest är att skaka okontrollerat och ha ticks. Ångest är att fälla riktiga och smärtsamma tårar. Ångest är illamående. Ångest är förlamande. Ångest är mörkt. Ångest är att behöva ursäkta sitt beteende gång på gång. Ångest är rädsla. Ångest är oro. Ångest är psykiskt och fysiskt utmattande. Ångest är rått. Ångest är på riktigt. Ångest är att bråka med din make även om du inte är arg. Ångest är att tappa det för minsta lilla. Ångest är att få flashbacks. Ångest är ’tänk om?’ Ångest är massor av ‘vad är fel?’ och ’jag vet inte’.

Dina känslor spelar roll… Bara för att du oroar dig för någonting andra inte gör betyder det inte att du är knäpp eller värdelös. Några av världens mest framgångsrika människor lever med ångest. Det är inte ditt fel. Det är inte allt. Du är stark. Du är intelligent. Du är modig. Du är värdefull.

Om du behöver någon att prata med, tveka inte att be om hjälp. Jag kommer aldrig att bli irriterad om jag blir ditt mitt i natten samtal”


Dela på Facebook