Kvinna och barn klankar ner på Tinas handikappade son i varuhuset - Nu säger Tina emot

En mamma var tvungen att tillbringa hela dagen för att trösta sin son på en promenad i Kvickly (en dansk varuhuskedja)

Att vara mamma till ett sjukt barn kan vara svårt nog. Men Tina Bojesen såg ytterligare motgångar.

I Kvickly i Holstebro blev både hon och hennes son behandlade på ett grymt sätt. Hon skrev om händelsen i en statusuppdatering på facebook. Statusen har i denna stund delats mer än 61,000 gånger.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

304g9jfc

-Idag vid ungefär 10:30 var du ute och handlade med din familj i Kvickly Holstebro. Det var jag också, med mina fyra vackra barn. Dina barn fick syn på min son, han tittade nervöst på dina två pojkar (tänker att de är i samma ålder som min). Båda två pekar på min son och skrattar hysteriskt, följt av uttrycket ”håll käften, visst ser han dum ut, vilket mongol”. Min son som redan är MYCKET medveten om sin sjukdom och är osäker på världen runt om honom tittar nervöst på mig, berättar hon först.

Tina Bojesen kommer därför till sin sons undsättning.

-Jag säger därför bokstavligen ”hallå pojkar, det var inte snällt sagt, han kan inte hjälpa det.” Därefter tittar du intensivt på mig och jag trodde att jag skulle träffa en sympatisk mamma som kunde visa sina barn hur man beter sig, möter jag istället detta svar, ”Du ska överhuvudtaget inte prata med mina barn, om du inte kan tolerera det får du hålla mongobarnet hemma”, skrev den förkrossade mamman.

Hon svarade inte på mammans anmärkningar.

-Jag tog istället mitt barn i handen medan mina tårar pressades framåt. Behöver jag säga att jag hade en mycket olycklig son?!?? Jag har inte gjort något annat än att kompensera för DINA fel hela dagen. Jag har gråtit och LOVAT min son att det ALDRIG kommer att hända igen. Med vet du vad?!? Jag är rädd för att träffa någon som du igen, skriver Tina Bojesen.

Hon uppmuntrar kvinnan att söka hjälp.

-Jag är säker på att du träffar människor med öppna armar och som kommer att lära dig att förstå, även dina pojkar. Och sedan kommer de att växa upp och bli lika fantastisk som MIN son. Mvh En ledsen men rymlig mor.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook