Kvinna står på fel sida repet vid slottet, då gör vakten detta

Video har dykt upp när en kvinna blir kraftigt puttad av en vakt vid Windsor Castle i London. 

Windsor Castle är ett kungligt slott i Storbrittanien och en av de mest populära turistattraktionerna i London. Där kan man se när drottningens vakter patrullera framför slottet. Även andra platser i Storbrittanien där vakterna patrullerar är populära turistattraktioner.

Men man måste komma ihåg att dessa killar är soldater som har ett mycket viktigt jobb att utföra.

Så om du kollar på när vakterna gör sitt jobb bör du inte vara i vägen eller göra vakterna arga. Och stå absolut inte i vägen så att vakten inte kan utföra sitt jobb. 

Det här upptäckte en kvinna på det svåra sättet vid Windsor Castle.

För att vara rättvis mot vakten så var hon mitt i vägen där han skulle patrullera. Vakten löste det genom en knuff.

Kvinnan klädd i gult såg ut att vara ganska chockad över att hon blivit puttad men hon borde inte varit på den sidan av repet. På andra sidan repet kan man titta på en säker plats och där fanns det gott om turister. 

Credit: Twitter/@QuickTempaa

Kvinnan skrek och kämpade för att hålla balansen först, men så småningom var hon ur vägen och vakten kunde fortsätta sin patrullering. 

Drottningens vakter är på plats för att skydda alla kungliga bostäder. När de bör de vara tysta och förbli helt stillastående på deras post, men det finns tillfällen när idioter försöker förstöra. 

De får lämna positionen och ge människor en varning om de är för nära eller i vägen. Sista utvägen för vakten är att rikta sitt gevär mot personen för att varna. 

Hamnar man i vägen när en aktiv soldat gör sitt jobb, en med ett stort vapen och bajonett, kan man vara glad att man bara fick en knuff. 

DELA den här videon med dina vänner och familj. 


Dela på Facebook