Kvinnan brukade sola för att hålla en fin bränna - Nu vill hon varna andra om hudcancern.

Brukar du sola solarium för att känna dig ”fräschare”? Nu vill Judy Cloud, 49, varna andra för riskerna – genom att posta bilder på sina cancerärr. 

I sin ungdom var Judy Cloud en flitig besökare på olika solarier. Precis som de flesta tänkte hon inte på riskerna, trots att hon flera gånger råkade bränna sig. Nu har hon fått hudcancer och bestämt sig för att dela starka bilder av sina sår för att varna andra.

"Jag hör alldeles för många som säger att de mår bättre över sitt utseende av att gå till ett solarium", skriver den 49-åriga tvåbarnsmamman.

”Det här är jag innan min senaste operation”, skriver hon och postar sedan en rad bilder som får en att verkligen tänka efter innan man bokar nästa solarietid.

”Lägg märke till det stora ärret i pannan. Jag har ingen känsel runt ärret och kan inte känna någonting när jag tvättar eller borstar håret i området ovanför. Doktorn säger att det var en nerv mitt i cancerområdet som han var tvungen att flytta på.

Han säger att min känsel kanske aldrig kommer komma tillbaka.”

Judy skriver att detta var det mest omfattande ingreppet hon genomgått hittills. Efter tre timmars operation med

lokalbedövning fick hon 23 angripna områden bortopererade.

Hon skriver att de flesta ärr förstås kommer blekna. Men är det värt att genomgå det här för att få känna sig lite solkysst även under vintern?

Här är Judy idag efter alla operationer och nästan all cancer borta.

Dela detta otroligt viktiga meddelande så att alla kan bli varnade.

Dela på Facebook