Annons

Kvinnan chockas när hunden biter henne i armen - inser direkt det är en situation mellan liv och död

Annons

Det sägs ofta att hunden är människans bästa vän. Denna historia är det perfekta exemplet på detta.

Hunden Patch bodde tillsammans med sin familj, som bestod av två föräldrar och två småbarn. Föräldrarna ville dock bli av med hunden. De älskade honom, men hunden hade blivit mycket större än vad som faktiskt passade in i huset.

Föräldrarna berättade detta för barnen, som naturligtvis protesterade. De bestämde sig för att skjuta upp beslutet ett tag.

Några dagar senare bestämde sig mamman som heter Nola att ta ett bad på kvällen. Hon låg avslappnad i badet och lyssnade på musik.

Plötsligt blir mamma biten i armen

Helt plötsligt sprang Patch in i badrummet. Hunden bett inte henne hårt, men tycktes vilja dra Nola ur badet. Nola tyckte att beteendet verkade konstigt, eftersom han inte gillade badrummet. 

Så småningom bestämde mamman att gå ut ur badet och gå med hunden. Hon blev chockad när hon öppnade badrumsdörren. Huset var i själva verket i lågor, det brann!

Nola ville gå in igen för att förhindra att ett antal värdesaker skulle försvinna i elden. Patch blockerade dock vägen och förhindrade Nola att gå tillbaka in i huset. Inte mycket senare exploderade huset.

Som tur var hade även familjen lyckats kravla sig ut genom huset innan det fruktansvärda inträffade.

I klippet längst nedan kan du se familjen berätta om historien.

Annons