Kvinnan gjorde narr av 3-åringens strumpor. Det mamman svarade då hyllas av tusentals!

Att se barn behandlas illa är bland det värsta som finns, och ännu värre är det när vuxna människor och föräldrar står för behandlingen. De borde veta bättre, kan man tycka.

När Shona Campbell skulle hämta sin 3-årige son på dagis hörde hon hur ett annat barn retade hennes son för hans ”tjejstrumpor”. Det andra barnets mamma höll då med de elaka kommentarerna och skrattade med sitt barn.

Man kan bara föreställa sig hur det kändes för Shona. Hon kom hem och skrev ett inlägg om händelsen på Facebook.

Läs Shonas tankeväckande och briljanta svar här och dela gärna detta med dina vänner så att vi hjälper henne att sprida budskapet!

ejre

”Till mamman som hämtade sitt barn på dagis. Du kanske trodde att jag inte hörde dig, men det kan jag försäkra dig om att jag gjorde! När ditt barn påpekade att min son hade kärlekshjärtan på sina strumpor, och hånade dem för att vara tjejstrumpor, så fick du mig att tappa hoppet om världen när du bara höll med ditt barn och skrattade.

Min son är 3 år gammal, han älskar hjärtan, han älskar färgen rosa, han älskar att leka med dockor och barnvagnar. Men det han älskar mer än något annat, är att vara fri att få göra sina egna val.

Han valde dessa strumpor i butiken, och han valde att ha på sig dem i dag.

Varför ska vi lära våra barn att vissa saker är för flickor/pojkar? Om min son vill bära en klänning, så får han det! Om han vill ha en stor fluffig hatt, så får han det! Och om han vill bära strumpor med hjärtan, så får han det också! Jag vill uppfostra min son att vara den han själv vill vara och jag uppskattar inte när människor som du driver med honom, berättar för honom att han är fel på grund av vad han har på sig eller dikterat vad han ska eller inte ska göra.

Detta är en perfekt ålder för att börja låta våra barn ta sina egna beslut och låta dem ta reda på vem de vill vara, och inte vem samhället säger att de borde vara! Det här är min son. Och jag älskar honom. Älskar hjärtstrumpor och allt! Dela gärna detta vidare. Jag skulle verkligen vilja se till att hon, och alla andra som tycker det är okej att ange kön i kläder/leksaker etc, ser detta och jag hoppas att deras inskränkthet ersätts med ett öppet sinne.”

Dela på Facebook