Kvinnan hör gråt, hittar ett nyfött människobarn mellan gatuhundens valpar

Way är en gatuhund i Buenos Aires, Argentina, som har ett hjärta av guld. Gatuhunden hade precis fött en valpkull och gjorde allt i sin makt för att ta hand om valparna när hon träffade en till som behövde hjälp. 


Way hade alltid lyckats överleva på gatorna men hade nu massor av andra munnar att mata, så hon letade efter all mat hon kunde hitta. Det var vinter i Argentina, så hon var tvungen att skynda sig.

Det var då Way hittade ett nyfött barn i en gränd som blivit övergiven av sin mor. Hundens moderliga instinkter trädde in, och hon visste att barnet behövde värme. Så Way sprang tillbaka till sina valpar la dem runt den nyfödda. Hon la sen sin egen kropp runt så gott hon kunde. 


Nästa morgon hörde en boende vid namn Alejandria Griffin ett nyfött barns skrik. När hon gick ut för att undersöka, blev hon helt förbluffad över vad hon såg. En gatuhund hade skyddat en övergiven bebis som det var hennes egen. Hon ringde omedelbart polisen för att få hjälp.


Barnet, som nu heter Santino, togs till akuten för omedelbar medicinsk vård. Alejandria berättade om hunden. Läkarna berättade om det inte var för hundens hjältedåd skulle barnet inte överlevt. Way blev hyllad som en hjälte. 

Santino var i förvånansvärt bra hälsa med tanke på vad han vart med om, tack vare den fantastiska vård som Way gett.


Polisen kunde så småningom hitta barnets mor, en 33 år gammal kvinna som redan hade åtta andra barn. Hon greps och anklagades för att ha övergett sitt nyfödda barn.

Ett djurhem i Buenos Aires tog in Way och hennes barn tills de kunde hitta nya hem. Vilken underbar historia!


Dela på Facebook