Annons

Kvinnan kallade stolsgrannar ”grisar”, se nu flygvärdinnans kontring som får hela planet att jubla

Annons

En argsint kvinna på ett USA-flyg gillade inte vilka hon hade placerats bredvid.

I ett högljutt telefonsamtal gick hon till flera verbala attacker mot stolsgrannarna, skriver New York Post.

I en mobilfilm från planet hörs bland annat hur hon kallar dem för ”två stora grisar”.

Det hela utspelade sig på ett flyg mellan Las Vegas och Newark. En kvinna ansåg att de två personerna som skulle sitta på varsin sida av henne var så stora att de tog upp hennes utrymme, och påbörjade ett nedlåtande samtal om saken med någon i sin mobiltelefon.

Fick enorm spridning

Efter att spenderat en tid med att irritera både grannarna och de andra passagerarna i planet började en av passagerarna, sjuksköterskan Norma Rodgers, filma kvinnan.

– Åh men gud! Jag vet inte hur jag ska klara av det här de kommande fyra timmarna! säger kvinnan högt.  

– Men de kommer åtminstone hålla mig varm, fortsätter hon säga om sina två stolsgrannar.

I filmen, som Norma Rogers delade på sin Facebooksida och som snabbt nådde över 2,5 miljoner användare. Medan Norma filmar sitter mannen på andra sidan helt tyst.

– Jag kan inte sitta här för de båda är så stora – både till vänster och höger. Jag kan inte ens sitta här, menar kvinnan.

”Du borde skämmas!”

Till slut börjar dock folk få nog av hennes hemska beteende. Till en början informerades hon om att det fanns andra säten som hon kunde byta till, men när kvinnan fortsatte att gå till personangrepp fick flera passagerare – och flygvärdinnor – nog.

– Du borde skämmas! Det du gör är hemskt! säger en man till henne, varpå kvinnan svarar att hon inte kan andas, men informerar dessutom om att hon äter sallad.

Norma Rogers, som filmar, hörs till slut säga till en flygvärdinna att hon inte tolererar att bli verbalt attackerad av kvinnan längre – och då tvingas den otrevliga passageraren att lämna planet, skriver New York Post.

Se nu det uppmärksammade klippet här nedanför!

Annons