Annons

Kvinnan låser in sin hund i stekhet bil. Polisens straff? Helt briljant!

Annons

Vi har tyvärr alla hört talas om sorgliga berättelser om djur som dör av överhettning efter att de lämnats i en het bil en sommardag.

Fast vi har fått höra flera gånger om att dessa förhållanden är osäkra för djur att lämnas i så är det fortfarande människor som gör misstag och fortsätter att lämna djuren kvar i bilarna när de gör sina ärenden.

Det är otroligt viktigt att inte lämna ett djur inlåst i en bil på en het dag och priset att betala för detta kan vara högre än du tror. Varje sommar hittas flämtande hundar inlåsta i bilar på parkeringar, många av dem dör.

Det verkar som ägare till husdjur inte har tillräckligt med empati för de stackars djuren i dess förhållanden, men det är viktigt att lära sig från deras misstag och aldrig göra om det.


Nyligen så inträffade ett sådant fall i New Mexico som hanterades av polisen Vincent Kreischer som hittade en hund instängd i en het bil medan han var på jobbet en dag.

Han hittade bilen på en parkeringsplats vid en mataffär och antog att ägaren sprang in för några saker medan denne lämnade sitt hjälplösa husdjur i den heta bilen. När Shelly Nicholas, ägaren till hunden, kom ut ur affären så sa hon nonchalant att hon endast lämnat hunden i tio minuter.

Men polisen visste bättre och förklarade för henne att bilen kan bli väldig varm på den korta tiden. Till och med efter tio minuter var den stackars hunden i nöd.


Shelly började då att argumentera och bete sig våldsamt mot polisen för hon tyckte att hon behandlades illa. Hon ångrade nog hur hon betedde sig dock när hon fick reda på vad polisen ville att hon skulle göra härnäst!

Polisen Kreischer beordrade kvinnan till att sitta i bilen under samma förhållanden som hon hade lämnat hunden i medan han gick för att skriva en rapport. Detta var enda sättet som kvinnan kunde förhoppningsvis förstå hur het bilen verkligen blir så att hon aldrig lämnar hunden så igen.

Självklart så klagar Shelly om att bilen är för varm men nu var det försent. Se klippet nedan och dela gärna vidare om du tyckte att hon förtjänade det!

Annons