Annons

Kvinnan räddar ''skadad hund'', blir skrämd när veterinären säger att han inte ens är en hund

Annons

Andrea Athie från Ciudad Victoria i Mexiko körde på en öde väg när hon lade märke till en skadad "hemlös hund" som bad om hjälp. Andrea stannade bilen och räddade den magra valpen, men var förkrossad för att se att den stackars valpen hade ett skadat ben. Andrea insåg att hunden kanske hade blivit överkörd och tog honom omedelbart till närmaste veterinärklinik för att få hjälp.


På vägen till veterinären gosade den tacksamma "hunden" med sin räddare och pussade henne. Men när Andrea anlände till kliniken blev hon chockad över att få reda på att valpen inte ens var en hund alls! Andrea fick veta av veterinären att den blyga och fina valpen faktiskt var en vild prärievarg!


Prärievargen var inte alls i god form och hans hälsa blev sämre från många inre skador. Veterinärkliniken kontaktade en rehabilitator för djurliv för att få den sjuka prärievargen nödvändig hjälp. Tyvärr, även efter mycket ansträngning, dog prärievargen av skadorna efter att ha tillbringat fem dagar på djursjukhuset.


Andrea är väldigt ledsen och kommer alltid att komma ihåg den söta bilturen med den kärleksfulla prärievargen. Det krossar verkligen våra hjärtan att veta att våra djur aldrig får medicinsk hjälp i tid. Låt oss vara mer vänliga och empatiska mot vilda djur och få dem den professionella hjälp de behöver. 

Snälla "DELA" för att vidarebefordra den här berättelsen till en vän eller familjemedlem

Annons