Annons

Kvinnan råkar ha bakdörren öppen under storm, går in i vardagsrummet och får sitt livs överraskning

Annons

Vissa anser att hjortdjur är skadedjur. Om du bor i eller lever i närheten av skogen, är chansen stor att du sett en hel del hjortdjur kvarteret eller på din gräsmatta.  

Ibland händer det att djuren äter upp hela din trädgård.

Men förhoppningsvis kan denna historia även smälta de kallaste av hjärtan och få någon arg trädgårdsmästare att tänka om! 

Alla som sett Bambi vet hur söt ett rådjurskid eller en liten hjort kan vara – men vad sägs om tre stycken? 

Det är precis vad denna kvinna upptäckte i sitt vardagsrum, efter att ha råkat lämnat sin altandörren öppen under en storm.  

Kvinnan, som kallar sig Amscolie på forumet Imgur, delade med sin berättelse efter att av misstag lämnat sin bakdörr öppen, när hon förberedde sitt hus på en annalkande storm. 

Under stormen gick hon ut en stund för att kolla på de föräldralösa vitsvanshjortar som hon tog hand om och brydde sig mycket om. Men hon kunde inte hitta dem någonstans.

Det visade sig dock att de inte var särskilt långt borta…

Djur är kända för att känna av när oväder eller naturkatastrofer är på väg, i själva verket är djuren överlägsna oss människor på detta område.

Dessa tre små sötnosar hade smitit in i Amscolies hus, utan att hon märkte det.

När bakdörren stod på glänt passade de på att söka lite skydd inomhus – en smart plan! 

”Jag jobbar med att ta hand om övergivna, vilda djur. Den här kvällen lät jag dom sova över inomhus, eftersom ovädret var riktigt ruskig”, berättar imgur-användaren Amscolie. 


Dessutom har ju Amscolie 100 procent rätt när hon skriver: ”Hur skulle du någonsin kunna säga nej till detta lilla ansikte?”

Dela gärna denna förtjusande historia med dina vänner på Facebook!

Annons