Kvinnan slänger ur sig otrevliga kommentarer. Kassörens hämnd? FANTASTISKT!

När man jobbar i servicebranschen är det inte helt ovanligt med särskilda händelser och ögonblick. Både trevliga sådana och hemskt otrevliga situationer. Vissa människor vet helt enkelt inte hur man skall uppföra sig.

Många av oss kanske tar de som arbetar i butiker och på bensinstationer lite för givet – och vi bryr oss inte alltid om att vara trevliga när vi bemöter dem. Vi känner ju inte dem tänker nog en del. Eller: ”Det är ju deras jobb.”

Även om den här historien inte direkt är någon vanlig situation kan den kanske få oss att fundera lite över hur vi pratar med människor vi inte känner.

Kvinnan fick definitivt vad hon förtjänade.

Källa: Diply

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

bj8hvv

Kassörens ”hämnd”

Omkring två timmar in på min första arbetsdag kom en väldigt högljudd kvinna in i butiken med sina två barn. Hon såg inte trevlig ut. Kvinnan skrek oanständiga saker till sina egna barn.

Jag log och sa: ”God morgon och välkommen till Wal-Mart. Vilka söta barn du har, är de tvillingar?”

Självklart var det minst två år mellan barnen och även om de hade likadana kläder så var de väldigt olika till utseendet.

Kvinnan slutade upp med att skrika länge nog för att få sagt: ”Absolut inte. De är inte tvillingar. Den äldsta är nio och den andra är sju. Varför i hela friden tror du att de är tvillingar? Är du blind? Eller är du dum?”

Så då svarade jag: ”Jag är varken blind eller dum, frun. Jag kan bara inte förstå hur någon har velat ligga med dig två gånger. Ha en fin dag och tack för att du handlar hos Wal-Mart.”

Min chef sade att jag förmodligen inte passade för serviceyrket.

Kassören fick åtminstone stopp på det dåliga uppförandet för en liten stund.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook