Kvinnan tror katten dött i branden – titta när hon återvänder till huset och hittar henne i ruinerna

När skogsbränderna spred sig i Kalifornien i oktober var Laura Ringenberger och hennes familj tvungna att fly för sina liv. Men innan de sprang ut tittade hon ut på bakgården för att hämta sin utomhus katt, Kitty Star. Hon tittade runt, men hon kunde inte hitta katten någonstans.

– Jag ropade efter henne i 20 minuter men hittade henne inte. Jag var orolig över att aldrig få se henne igen, säger Laura till Love Meow.

När branden kom närmare var hon tvungen att fly med familjen. De var förkrossade över att lämna katten.

Tyvärr förstördes huset i branden, och kvar fanns till synes bara resterna av en skorsten. Laura oroade sig också att hennes älskade katt inte överlevde branden. Hon ville desperat veta om hennes katt levde. Så fort det var säkert att återvända bad hon om skjut från tv-kanalen ABC som bevakade skogsbränderna i Kalifornien.

De tog bilen till huset och när de kom fram började Laura genast ropa efter sin älskade katt. Hon vandrade på gården och ropade: ”Här är vi, kitty, kitty!”.

Och då hände ett mirakel. Kitty Star gick till Laura. Hon var täckt av sot, men hon var oskadd.

– Hon kom fram efter runt 20 minuter. Jag ropade efter henne ett tag och till slut hörde jag henne långt borta, som ett gråtande ljud. Det var väldigt surrealistiskt. Att hon var okej, och att hon verkligen var där… Det var ett galet ögonblick, säger Laura till Love Meow.

Laura tog genast upp den lilla katten och pussade på henne.

Här kan man se det hjärtevärmande ögonblicket fångat på film:


Dela på Facebook