Kvinnan var nära att dö i anorexi - nu hyllas hon för sina kurvor

– Nu ser jag en kropp som höll mig levande, trots alla mina krig mot den. Jag kommer att vara tacksam för den i all evighet.

Den 22-årige Megan Jayne är en kurvig kvinna, men det har inte alltid varit så.

När hon vägde som minst, vägde hon 28 kilo, och var nära att dö i anorexi. Nu visar hon sin kropp i hopp om att det kan hjälpa andra att se det är möjligt att hitta sig själv trots sjukdomen. Det skriver Daily Mail.

Striden med kroppen började redan när Megan Jayne var fem år gammal. Som 14-åring hade hon utvecklat svår anorexi.

megan_1

Diagnosen hon fick som 14-åring ledde till en sommar på ungdomspsykiatrisk mottagning, följt av inläggning på sjukhus. Läkarna konstaterade att hon bara hade några veckor kvar att leva. Efter fem års kamp med sina inre demoner, lärde hon sig äntligen att tänka annorlunda om hennes kropp.

Hon började dela bilder på internet på hennes lår och har fått nästan 40.000 fans.

megan_2

– Nu ser jag en kropp som höll mig levande, trots alla mina krig mot den. Jag kommer att vara tacksam för den i all evighet.

Hon erkänner att hon upplever några hatiska kommentarer på nätet, men de har hon lärt sig att leva med.

- Även om det finns dåliga kommentarer här och där, finns det ingenting som kan minska känslan av att du hjälper andra att inse hur fantastiska de verkligen är, säger hon.

Nu skakar hon glatt sina kurvor. Se själv i videon nedan:


Dela på Facebook