Läkarna säger åt frun att stänga av makens respirator – men hon vägrar att ge upp på honom

Randy Travis är en amerikansk countrymusiker som vunnit hela sju grammis. De som känner till honom vet att han kämpar också med ett dåligt hjärta som han har gjort under flera år. Randy fick hjärtsvikt vilket ledde till att han hamnade i koma. Läkarna sa till hans fru att hans chanser var låga och att hon borde stänga av hans respirator. Frun ville inte lyssna på läkarnas råd och istället gjorde hon något helt annat.

Travis fru, Mary Davis Travis, var tvungen att avgöra huruvida de skulle dra ut kontakten. Hon var fast besluten att inte låta Randy gå utan en kamp, ​​oavsett hur små hans chanser var.

– Vi det här laget är 1 eller 2 procents chans till överlevnad värt 100 procents chans. Jag bad: ‘Gud, snälla låt mig ha honom tillbaka, oavsett tillstånd eller form’, berättar Mary för USA today.

Randy var fortfarande okontaktbar och låg i koma men Mary slutade aldrig att hoppas. Vid hans sida satt hon hela tiden och bad för honom. Efter en tid vaknade han upp.

Randys stroke som han drabbades av gjorde att han förlorade mycket av sitt tal och sin fysiska rörelsekapacitet. Han fick genomgå en lång och intensiv rehabilitering för att han skulle komma tillbaka till livet. Mary stod vid hans sida hela tiden, och idag, fyra år senare har Randy börjat sjunga igen.

– Det finns en perfektionist i honom som är medveten om att han inte sjunger exakt som han brukade, säger Mary.

Sjunger med sin fru

Det är kärleken till musiken som driver honom framåt, och eftersom Mary vet det sjunger hon tillsammans med honom. I klippet nedan kan du se Randys första officiella framträdande fyra år efter stroken.


Dela på Facebook