Annons

Läraren fotar mannen på McDonalds med orden: ''Hoppas du fattar att detta kommer spridas på nätet''

Annons

När Amanda Craft åt lunch med några av sina lärarkollegor på McDonalds i Noblesville, Indiana, bevittnade hon någonting som rörde upp känslor. Hon bestämde sig för att fota händelsen, och dela med sig på sociala medier. Nu har texten spridit sig som en löpeld.

När Amanda Craft åt lunch med några av sina lärarkollegor på McDonalds i Noblesville, Indiana, trodde hon nog att hennes dag skulle bli en dag som alla andra. 

När de satt sig ned för att äta, utspelade sig en märklig scen framför dem. 

De hörde en konversation mellan en ung man som satt mittemot en äldre kvinna. Parets olikheter gjorde att de fångade gruppens intresse, men det var vad de sa till varandra som gjorde att Amanda kände att hon var tvungen att göra något. 

Det hela ledde till att Amanda tog en bild, och sade sedan till mannen i paret, Eric Haralson: ”Jag hoppas du vet att det här kommer spridas på nätet”.

Mycket riktigt, när Amanda förklarat bakgrunden till fotot började det sprida sig som en löpeld. 

”All respekt till den här killen! Den här äldre kvinnan (såg ut att vara lite ensam) kom fram till honom och frågade om hon kunde sitta med honom. Utan att tveka svarade han 'Självklart'. 

Mina vänner och jag såg hur han presenterade sig och skakade hennes hand. De pratade och skrattade tillsammans som om de vore vänner. De kände inte varandra, och de kunde inte vara mer olika. Men idag delade de en måltid tillsammans och det rörde oss in i själen.”


Inte helt oväntat började folk dela Amandas fina ord om Erics agerande. Och det tog inte lång tid innan Eric och hans vän tog internet med storm.

– Hon sa att hon bara ville samtala lite grann, för ingen vill tycker om att äta ensam, berättar Eric för Inside Edition.

Men det slutade inte bara med en lunch mellan två främlingar. Eric och hans nya vän, som bara är känd som Jan, bytte nummer och planerar att träffas igen för att dela några skrattfyllda samtal.

Det är verkligen hjärtvärmande att läsa såna här historier! I videon nedan kan du få höra Amanda själv berätta om händelsen.

Annons