Lastbilschauffören såg en tjej i en bil - han känner på sig att något är galet och ringer till polisen!

Kevin Kimmel är en lastbilschaufför och denna dag som vi ska berätta om började helt normalt. Han var ute på arbetsplatsen och stannade för att ta en kopp kaffe i New Kent, Virginia i USA. På bensinstationen stod en parkerad bil och när Kevin kikade inuti, insåg han att det var något som inte stämde. 

Han hade sett en man knacka på och gå in i bilen och kort därefter hade bilen började gunga fram och tillbaka.

"Det var en äldre bil med mörka gardiner - Jag fick bara en dålig känsla" säger Kevin.

Han såg en kvinna titta ut genom fönstret och hennes ansiktsuttryck förstärkte Kevins misstanke om att saker och ting inte var som det skulle. Kevin bestämde sig för att ringa ett samtal till polisen - något som skulle visa sig vara ett klokt val.

Efter bara några minuter rullade polisbilar in på parkeringen och Kevin fick det bekräftat - hans magkänsla var helt riktig. En kvinna hade kidnappats och tvingats till prostitution i bilen. Polisen grep de skyldiga och de fälldes för människohandel.

Tack vare Kevin räddades kvinnan från den fruktansvärda tillvaron.

Kevin har nu börjat att utbilda andra lastbilschaufförer på hur man upptäcker människohandel genom organisationen "Truckers mot trafficking."

"Ju mer information jag fick, desto mer ville jag bidra till att vara en del av lösningen på problemet", säger Kevin. "Den person som jag såg lever i dag och två personer med onda avsikter är där de förtjänar att vara. Gör det rätta - om du ser något konstigt."

Se videon nedan och DELA gärna detta med alla du känner på Facebook för att hylla Kevins snabba agerande!


Dela på Facebook