Annons

Låter spindlar krypa över ansiktet - påstår att det minskar stress

Annons

Är du lite stressad kanske? Lite spända axlar? Lite mycket som ska göras i vardagen? Då har 27-åriga Terni Roebucks lösningen för dig: spindelterapi.

Dagarna flyger förbi och du hänger alltid lite efter. Du skulle gärna vilja ha några extra timmar om dagen. Jobb, studera, köra, hämta, middag, fotbollsträning, barnens födelsedag, ute på tur, läxhjälp och tandborstning. Det kan vara mycket att göra och då är det inte konstigt att bli stressad.

Medan många väljer att ta en promenad i skogen, ta en springtur, delta i en yogaklass eller njuta av ett varmt bad, väljer Terni Roebucks från Queensland, Australien, en helt annan lösning.

Hon låter spindlar krypa över ansiktet.

Älskar spindlar

Enligt Daily Mail älskar Terni djur, alla slags djur, men hon har en mycket speciell kärlek till spindlar.

Medan jag misstänker att de flesta av oss hade haft motsatt reaktion med en spindel i ansiktet, hävdar Terni att hon känner sig avslappnad runt de små spindeldjuren. Hon kallar det en form av terapi.

"Jag känner mig avslappnad och upphöjd, särskilt när jag plockar upp en av mina favoritarter eller en av de större spindlarna," sa Tarni till Daily Mail.

"Att spendera tid med spindlar hjälper mig att stressa ner och påminner mig om att njuta av omgivningen," fortsätter hon.

Delar från terapiklasserna på Instagram

Hon har nu över 20 000 följare på Instagram – och varje vecka kommer det upp nya klipp på hennes så kallade ”terapistunder”.

Känner du någon som hatar spindlar? Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare det här till dina vänner!

Annons