Annons

Lillprinsen Oscar tvärnitar med cykeln – urgulliga kommentaren får mamma Victoria att brista ut i skratt

Annons

Här får prins Oscar mamma och pappa att brista ut i skratt.

Under tisdagen delade kungahuset med sig av ett filmklipp på lillprinsen som snabbt gjort dundersuccé på sociala medier – samtidigt som treåringen hyllas till skyarna för sitt agerande.

Klippet, som filmats av kronprinsessan Victoria, visar hur Oscar susar fram på sin röda balanscykel med vita prickar i Hagaparken, Stockholm. I sällskap hade han förutom sin mamma även pappa Daniel som drog en barnvagn.

Oscar sparkar sig fram i hög fart längs gångstigen, men tvärnitar plötsligt – och fäller en kommentar som får mamma och pappa att skratta.

– PLAST! PLAST! PLAST I NATUREN!

Victoria och Daniel hyllar prins Oscar

Prins Oscar vänder sin lilla balanscykel på en femöring och åker tillbaka till där han sett plastet för att peka ut ”brottsplatsen” för sina föräldrar. Som tur är så kommer pappa Daniel snabbt till undsättning med barnvagnen och plockar upp skräpet som sonen skarpsynt sett.


Mamma Victoria som filmade hela händelsen skrattar hjärtligt i bakgrunden och konstaterar:

–”Plast i naturen”, haha… Bra!

Det är inte bara Victoria och Daniel som roas och är imponerade av lille Oscar, på kort tid har kommentarsfältet fyllts med glada utrop och hyllningar av treåringen.

”Prins Oscar säger också nej till plast i naturen!”, står det i bildtexten på hovets Instagram, som har lagt upp klippet. Där framkommer det också att det är kronprinsessan som har filmat den underbara lilla sekvensen som har fått taggen ”#hållsverigerent”.

Se klippet nedan:

Vilket underbart klipp!

Annons