Lurig vaktmästare måste städa gympasalen - tittar ner i sophinken och vågar inte tro sina ögon

Många olika personer behövs för att hålla i gång en skola. Det finns administration som ser över hela distriktet, lärare som gör sitt bästa varje dag och vaktmästare som ser till att skolan är ren och säker. Alla behövs för att se till att skolan fungerar!

Vaktmästare får inte alltid den uppmärksamhet de förtjänar. De gör sitt jobb tyst och ofta utan att märkas, men det betyder inte att de inte skulle vara lika viktiga som andra arbetare! På grund av detta ville en grupp barn visa att de uppskattade det jobb som vaktmästaren gjorde.

Ricky Spaulding är vakmästare vid Anderson County High i Lexington, Kentucky. Ricky är en fantastisk person som är älskad av alla på skolan men han saknade något viktigt i sitt privatliv.

Det var nämligen så att hans son jobbade i Italien och han hade inte träffat honom på ett helt år. Men det var inte allt! Ricky hade aldrig träffat sitt barnbarn på grund av distansen. Ricky och hans fru hade det lite knapert vilket resulterade i att det blev svårt att spara ihop tillräckligt med pengar för en resa till Italien från USA.

Men personalen visste att han förtjänade att se sin son och barnbarn. För att göra detta till verklighet, samlade personalen in pengar till Ricky i hemlighet. De talade i klassrummen och med föräldrarna om att donera. De fick också in pengar på andra sätt! De ville bara ge Ricky och hans familj en fin chans!

Personal, studenter och föräldrar lyckades få ihop 1900 dollar för att överraska Ricky. De ville göra det på ett roligt och unikt sätt.

När de gav presenten till Ricky kunde han inte låta bli att bli emotionell. Han kunde inte tro att skolan skulle vara så snäll mot honom!

Vilken fantastisk grej som aldrig kommer att bli bortglömd! Vi hoppas att Ricky har det så roligt med sin familj.

Se Ricky och hans frus reaktioner när de ser vad skolan har gjort för dem.