Maken önskar att hans fru var 30 år yngre, och får PRECIS det han ville…

Följande är en historia som delats på Facebook av tusentals människor. Vi älskar den så mycket att vi ville dela den med dig. Det är om ett till synes lyckligt par som har varit gifta i årtionden. De beslöt att fira sin 40-åriga bröllopsdag genom att gå ut på en fin restaurang. Det var då som saker och ting tar en oväntad tur. Plötsligt uppenbaras en liten fé på bordet.

Så fort som féen hörde att de hade varit gifta i 40 år, så lyser hon upp av glädje. Hon är så tacksam över att ha landat på bordet hos ett så särskilt par att hon valde att ge dem en önskan var – vad som helst. Allt de behöver gör att be om det. Hustruns önskan är väldigt spektakulär, även hennes makes, men det som han önskade sig skulle få vilken kvinna som helst att slänga vinet rakt i hans ansikte. Men det är féens ”hämnd” som gör denna historia så härlig.

Scrolla ned för att se vad som hände när maken fick sin önskan uppfylld…

fairy

“Ett gift bar i 60-års åldern firade sin 40-åriga bröllopsdag i en stillsam, romantisk liten restaurang. Plötsligt dyker en liten fé upp på deras bord. Hon sa, ‘För att ni är ett så exemplariskt gift par, och för att ni är så kärleksfulla mot varandra efter all denna tid, så kommer jag ge er en önskan var.”

fariy2

“Frun svarade. ‘Åh, jag vill resa världen runt med min älskade man.’ Féen viftade sitt trollspö och -poof- två biljetter till Queen Mary II dök upp i hennes hand.

Sedan är det makens tur att att göra sin önskan…”

fairy4

“Maken tänkte för en liten stund: ‘Tja, det här är väldigt romantiskt, men jag kommer aldrig få en liknande möjlighet igen. Jag är ledsen, min älskade, men min önskan är att ha en fru som är 30 år yngre än mig.’

Hans fru och féen var djupt besvikna, men en önskan är en önskan. Så féen viftade sitt trollspö och poof!

Maken blev 92 år gammal.

Moralen av detta: Män som är otacksamma borde komma ihåg att féer är kvinnliga”

”Skicka detta till en kvinna som behöver ett gott skratt, och till en man som kan hantera det.”

LOL! DELA denna roliga historia med dina vänner på Facebook!

Dela på Facebook