Mamma föder en perfekt bebis - 3 veckor senare får hon förödande nyheter

Holly födde sitt första barn när hon var 26 år gammal. Barnet var frisk och allt verkade bra. De första veckorna var endast fyllda med lycka och glädje. 

Holly och hennes make tog med sig den underbara lilla varelsen hem. Efter några veckor började Holly känna av lite besvärande smärta i nacken och att hon blivit en aning svagare i benen.

Symptomen eskalerade och smärtan blev plötsligt outhärdlig. Holly lades in på sjukhus där det konstaterades att hon hade något som kallas Guillain-Barrés syndrom. En extremt sällsynt sjukdom. Vad som händer är att immunförsvaret angriper kroppens nerver och muskler. Man kan säga att det är en form av inflammation i nerver som gör att kroppen blir förlamad.

72 timmar efter att Holly sökte hjälp var hon helt förlamad. I 2,5 månader, var hon bunden till sjukhussängen där hon var tvungen att få hjälp även till de minsta saker. Hon var ansluten till en respirator och fick mat genom ett rör.

Detta låter som en tragisk historia, men det är lyckligtvis inte slutet på historien. Holly är bevisligen en galet stark kvinna. I videon nedan får du se den fantastiska förvandling som hon gick igenom. Idag är Holly helt återställd igen och hennes berättelse är en inspiration för andra. Oavsett hur mörk din situation ser ut, aldrig ge upp! Fortsätt kämpa och du kommer förmodligen få se ljusare dagar igen!

Se den gripande historien om Holly och DELA gärna detta med alla du känner på Facebook!


Dela på Facebook